Avanza Tech

Vi som jobbar för att våra miljoner kunder ska ha tillgång till billig, enkel och rolig handel. Vi som brinner för att våra användare ska få en bättre framtid med hjälp av våra produkter och tjänster. Vi är Avanza Tech!

Mer än bara en bank

Tech är centralt på Avanza, kanske till och med navet i hela vår verksamhet. Det vi kallar tech består av utvecklingsavdelningen, driftsavdelningen och avdelningen för innovation och marknad. 

 

Något annat som är centralt inom Avanza tech är samarbete. På längden och på tvären, inom och utom avdelningsgränserna, ju mer desto bättre. Självklart på ett strukturerat sätt och med självbestämmandet och det agila i fokus. Det tror vi skapar bästa tänkbara förutsättningar för kreativitet, innovation och gör det lättare för våra medarbetare att skapa värde för våra kunder och samtidigt ha ruskigt kul på jobbet!


Inom tech finner du många olika kompetenser: allt från utvecklare och tekniker till UX, design, produktägare och specialister. Dessa finns samlade inom de agila utvecklingsteamen. Vi hittar även kollegor inom analys, projekt och kommunikation & marknadsföring inom tech.

Läs mer om och connecta med de olika avdelningarna nedan!

Innovation & Marknad

Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!


Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!


Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Kul på jobbet!

Grunden i vår kultur är att vi tycker det vi åstadkommer är meningsfullt och viktigt. Klimatet som har växt fram karaktäriseras av samarbete, att ständigt orka utmana och våga tänka nytt, ta ansvar för helheten, korta beslutsvägar och högt i tak. Våra ledstjärnor genomsyrar allt vi gör, och handlar om att vi hjälper varandra, för att kunna göra det bästa för våra kunder. Det är därför vi tycker att det är så roligt att gå till jobbet. Annars hade vi ju lika gärna kunnat jobba på en vanlig bank.


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor