Utvecklingsavdelningen

På Utvecklingsavdelningen jobbar vi för att revolutionera den svenska finansbranschen genom att skapa världens bästa finansiella produkter. Vi vill säkerställa att våra kunder förbättrar sin ekonomi genom en enkel, snabb och lustfylld upplevelse för våra kunder. Häng med på en tur genom vår Utvecklingsavdelning!

Teamwork makes the dreamwork

Vi har byggt team med våra kunder och medarbetare i fokus. För lika viktigt som att skapa kundnytta är det för oss att våra medarbetare trivs och utvecklas mot sin fulla potential. 

Utvecklingsavdelningen består av totalt ca 25 team som arbetar med att skapa en grym kundupplevelse, produkt eller utveckla vår plattform. 

Som utvecklare hos oss arbetar du i ett autonomt team som har all kompetens som behövs för att förverkliga ett tydligt uppdrag kopplat till vår vision: En bättre framtid för miljoner människor! 

Vår techkultur är vi stolta över och för oss innebär det bland annat ett ständigt lärande där vi delar med oss av kunskap, vi hjälper varandra, kör hackaton och demos ihop och har såklart himla kul på vägen mot våra gemensamma mål.

Längre ner har vi samlat mer information om våra team. Häng på!

Kundreseteamen

Kundreseteamen arbetar med att säkerställa att våra kunder förbättrar sin ekonomi genom en enkel, relevant, snabb och lustfylld upplevelse från att ett konto startas till att utöka och kanske flytta in sitt engagemang från andra banker. Se nedan vad några av kundreseteamen har att säga om sitt arbete.

Team Följa och Förbättra
Vi vill att du som kund ska kunna se, förstå och förbättra din ekonomi hos oss, på ett bättre och mer lustfyllt sätt än du kan någon annanstans.
Team Flytta
I team Flytta jobbar vi med att utveckla Sveriges mest inspirerande och hjälpsamma tjänster för att flytta ditt sparande.
Team Aktivera
Vi vill få våra kunder att komma igång och ta nästa steg med sparande, investeringar eller bolån på ett smidigt sätt.

Produktteamen

Produktteamen arbetar med våra kärnprodukter så som fondhandel, aktiehandel och bolån med målet att skapa och förvalta världens bästa finansiella produkter.

Team Fonder
Vi i team Fonder vill skapa världens bästa plattform för ett framgångsrikt fondsparande.
Team Börsdata och Beslutsstöd
Vi vill att våra användare skall ha enklast i världen att fatta välinformerade och trygga beslut kring börshandlade investeringar.
Team Tjänstepension
Vi går till jobbet för att göra det enklare för företag att pensionsspara till sina anställda. En bättre framtid för miljoner människor helt enkelt!

Teknikplattformsteamen

I våra teknikplattformsteam arbetar vi med att skapa finansbranschens bästa förutsättningar för innovation, kvalitet och korta ledtider för våra andra utvecklingsteam.

Team Dataplattform
Vi skapar förutsättningar för datadrivna tillämpningar genom att frigöra data som tillåter analys, maskininlärning och datadrivna tjänster på hela Avanza.
Team Tjänsteplattform
Vi vill att det ska vara enkelt och lustfyllt att utveckla backendtjänster som med minimal insats hanterar våra utvecklares behov på en modern och lätttillgänglig teknikstack.
Team Handelsplattform
Vi vill skapa det mest stabila och skalbara orderhanteringssystemet för innovation kring våra kunders orderläggning och innehav.

Affärsplattformsteamen

Våra Affärsplattformsteam arbetar med att skapa förutsättningar att hantera vår accelererande tillväxt av användare. Här skapas och förvaltas interna system i världsklass!

Team Cash Core
Vi i team Cash Core jobbar för att vi ska kunna skicka miljontals cashtransaktioner inom Avanza på ett effektivt, enkelt och compliant sätt.
Team Bli Kund
Vi jobbar för att vi på Avanza ska kunna ta emot alla våra miljontals kunder på ett effektivt, enkelt och compliant sätt.
Team Pensionsplattform
I team Pensionsplattform är vårt uppdrag att skapa och förvalta plattformen för Sveriges effektivaste pensionbolag - Avanza Pension!

Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!


Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!


Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Våra värderingar

Grunden i vår kultur är att vi tycker det vi åstadkommer är meningsfullt och viktigt. Klimatet som har växt fram karaktäriseras av samarbete, att ständigt orka utmana och våga tänka nytt, ta ansvar för helheten, korta beslutsvägar och högt i tak. Våra ledstjärnor genomsyrar allt vi gör, och handlar om att vi hjälper varandra, för att kunna göra det bästa för våra kunder. Det är därför vi tycker att det är så roligt att gå till jobbet. Annars hade vi ju lika gärna kunnat jobba på en vanlig bank.

Hör av dig!

Vill du veta mer om Utvecklingsavdelningen, teamen eller skicka in en ansökan till någon av våra lediga tjänster? Frågor besvarar vi mer än gärna på rekrytering@avanza.se och klickar du på knappen nedan kommer du till våra lediga tjänster. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Jobba hos oss?
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor