Driftsavdelningen

På driftsavdelningen jobbar vi som hanterar infrastrukturen som möjliggör en av Sveriges 10 största webbsajter, en av de mest använda finansapparna och det system som lägger flest ordrar på Stockholmsbörsen av alla aktörer. Häng med på en tur genom vår driftsavdelning!

Mer än support

På driftsavdelningen jobbar omkring 30 medarbetare fördelat på 6 olika team. Teamen driftar, automatiserar, supporterar, övervakar och skapar på så vis bästa tänkbara tekniska förutsättningar för att våra medarbetare ska kunna arbeta felfritt.

Helt enkelt ett gäng som varje dag går till jobbet för att Avanzas medarbetare och kunder ska få en enklare, trevligare och härligare arbetsvardag!

 

Interndrift

Interndriften är teamet som säkerställer support och guidning i vår interna IT-miljö. Härifrån sköts drift av alla interna system, enheter och applikationer som används av våra medarbetare.

Nätverksgruppen

Här jobbar idag fyra medarbetare med att tillhandahålla ett säkert och stabilt nätverk för oss på Avanza.

Externsupport

Externsupporten hjälper oss att ge våra kunder IT-support och service. Kunder med inloggningsproblem - det är härifrån hjälpen kommer!

Några röster från driften!

I min roll som automatiseringsutvecklare är jag en del av ett litet sammansvetsat team som dagligen arbetar med att underlätta för våra kollegor. Jag har som roligast när mitt team sitter tillsammans med andra team och diskuterar hur vi kan underlätta en arbetsprocess. Att brainstorma fram bra idéer, utveckla, testa, produktionsätta och därefter begrunda resultatet är inget annat än fantastiskt roligt!

Simon Åkerblad Automatiseringsutvecklare

Det roligaste med mitt jobb är att det är så varierande och att få ansvara för en värdeskapande verksamhet där jag dagligen möter kollegor från alla delar av vår verksamhet. För att jobba på Avanza är som att jobba med 550 av sina sina bästa kompisar.

Lucia Larsson Chef Interndrift

Jag har som roligast på jobbet när jag får jobba med problemlösning och samverka med kollegor. Detta är något jag får göra dagligen i min roll som SRE! Att jobba på Avanza innebär också att jag får känna att jag är med och bidrar till något bra. Den starka sammanhållningen genomsyrar arbetsplatsen och det märks att vi som jobbar här har en stark tro på vad vi gör.

Matilda Ödquist Site Realiability Engineer

Att jobba på Avanza är utvecklande, stimulerande och väldigt roligt. Jag gillar att få jobba i en agil miljö på företag med en produkt jag brinner för, där det finns ett högre syfte att skapa en bättre framtid för miljoner människor och där jag får möjlighet att inspirera, utmana och utmanas av alla härliga medarbetare.

Jakob Huldt Engineering Manager - Drift

Team Production

Productionteamet har i uppdrag är att övervaka och underhålla våra system så att utvecklingsavdelningen har fungerande miljöer att arbeta i samt att våra kunder har en tillgänglig och stabil sajt.

Team Tooling

Genom infrastruktur, automation, ramverk och verktyg ger Toolingteamet utvecklingsteamen och driftsavdelningen en stabil plattform att konsumera tjänster på.

Inhouse Automation

Vårt alldeles egna automationsteam som automatiserar och effektiviserar arbetsuppgifter för våra medarbetare.

Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!


Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!


Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Våra värderingar

Grunden i vår kultur är att vi tycker det vi åstadkommer är meningsfullt och viktigt. Klimatet som har växt fram karaktäriseras av samarbete, att ständigt orka utmana och våga tänka nytt, ta ansvar för helheten, korta beslutsvägar och högt i tak. Våra ledstjärnor genomsyrar allt vi gör, och handlar om att vi hjälper varandra, för att kunna göra det bästa för våra kunder. Det är därför vi tycker att det är så roligt att gå till jobbet. Annars hade vi ju lika gärna kunnat jobba på en vanlig bank.

Hör av dig!

Vill du veta mer om oss på Driftsavdelningen eller skicka in en ansökan till någon av våra lediga tjänster? Frågor besvarar vi mer än gärna på rekrytering@avanza.se och klickar du på den lilla knappen nedan kommer du till våra lediga tjänster. Vi ser fram emot att höra av dig!

Jobba hos oss?
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor