Innovation & Marknad

Vi vill göra sparande och investeringar bättre, billigare och enklare. På Innovation & Marknad gör vi detta genom allt från produktutveckling och design till analys och marknadsföring.

Produktutveckling

Vi ser till att kunderna har produkter i världsklass inom områdena aktie- och börshandel, fonder, pension och ränteprodukter.

Oss hittar du i våra tvärfunktionella utvecklingsteam!

Kundresa

Vi skapar en bra och härlig upplevelse genom kundens hela resa på webben och i apparna oavsett vilka produkter de har. 

Oss hittar du i våra tvärfunktionella utvecklingsteam!

UX & Design

Vår uppgift är att se till att vi skapar meningsfulla och relevanta upplevelser för alla som använder Avanza.

Oss hittar du i våra tvärfunktionella utvecklingsteam!

Lyssna på oss i vår podd Hundra nyanser av grönt!

Analys

Vi analyserar kunddata och stöttar organisationen både i produkt- och affärsutveckling med kundinsikter.

Kommunikation & marknadsföring

Som ett idérikt InHouse-team ser vi till att med skön, enkel, relevant och snygg kommunikation sprida och utveckla vårt varumärke så att fler känner sig smarta, engagerade och utbildade.

 

Projektkontoret

Vi håller ihop de projekt som spänner över flera avdelningar, som ofta är av komplex karaktär och pågår under en längre tid.

Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!


Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!


Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor