Vill du växa tillsammans med oss inom Kundservice?

Vi växer vi så det knakar. Därför söker vi dig som vill vara med på vår spännande resa framåt. På Kundservice levererar vi service i världsklass för att bidra till en bättre framtid - för miljoner människor. Håll utkik efter lediga tjänsten längre ned!

Connecta med oss!

Lite mer om oss

Sparcoach
Sparcoacherna hjälper våra kunder med stora som små frågor via telefon, mejl samt i sociala medier.
Specialist
Specialisterna är vår "second line" med spetskompetens. De utbildar, driver förbättringsarbete och stödjer alla Sparcoacher i det dagliga arbetet.
Admin
Admin granskar och godkänner avtal samt säkerställer alla kundutskick, så att kunderna kan komma igång så fort som möjligt.

Våra värderingar

Grunden i vår kultur är att vi tycker det vi åstadkommer är meningsfullt och viktigt. Klimatet som har växt fram karaktäriseras av samarbete, att ständigt orka utmana och våga tänka nytt, ta ansvar för helheten, korta beslutsvägar och högt i tak. Våra ledstjärnor genomsyrar allt vi gör, och handlar om att vi hjälper varandra, för att kunna göra det bästa för våra kunder. Det är därför vi tycker att det är så roligt att gå till jobbet. Annars hade vi ju lika gärna kunnat jobba på en vanlig bank.

På Kundservice är vi serviceinriktade, lyhörda och tillmötesgående för att ge en personlig upplevelse i världsklass! Vi vill också att våra anställda ska växa hos oss och här får du möjlighet att ta stort ansvar för vår kundupplevelse. 

Vad är det bästa med Sparcoachrollen?

Det finns många saker som är bra med att vara Sparcoach! Bland annat att man har möjligheten att jobba med fantastiska kollegor som man både kan skratta med och samtidigt känna att man kan få hjälp av. Dessutom finns det alltid nya saker att lära sig och möjligheter till utveckling. 

Fredrika, Sparcoach

Varför trivs du på Avanza?

Man befinner sig i händelsernas centrum och det finns en spännande bredd på intressen och hobbys bland kollegorna - fastän den gemensamma nämnaren är sparande och investeringar. Initiativ uppmuntras och jag upplever att man verkligen kan vara med och påverka. Jag har jobbat här i ungefär ett halvår och jag fortsätter lära mig nya saker varje dag! 

Östen, Sparcoach

Vad är unikt med att jobba här?

Avanza är en unik arbetsplats, här jobbar man tillsammans med ett riktigt härligt och kompetent gäng där alla brinner för och bidrar till förstklassig service. Jag känner mig alltid taggad när jag kommer till jobbet, jag ställs hela tiden inför varierande utmaningar och i varje kundmöte ges möjlighet till utveckling.

Olle, Sparcoach

Träffa Sami - Sparcoach i pensionsteamet

Vanliga frågor

Kundservice i siffror

Antal medarbetare på Kundservice
Antal kunder
Kundkontakter varje vecka
Så många minuter är ett genomsnittligt samtal

ski12.png

Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!


Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!


Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor