"Att söka hit var det bästa jag gjort!"

Träffa vår kollega Sami Jajou, Sparcoach

Hej Sami, vem är du?

Jag heter Sami, jobbar som Sparcoach och har gjort det sen november 2020. Jag har nu valt att inrikta mig mot pensionsområdet, för att det kändes rätt för mig.

Jag valde pension för att man kan investera en del utav sin pension och att man även kan välja sina egna placeringar hos oss på Avanza. Detta gjorde mig väldigt intresserad av pension då jag älskar aktier/fonder samtidigt som jag gillar att spara och jag ville lära mig så mycket jag bara kan om pension. Man blir inte yngre heller så att ha kunskap om pensionssparande är väldigt lockade för mig i mitt privatliv utanför Avanza.

 

Varför valde du att börja som Sparcoach hos oss?

 

På grund av min nyfikenhet och intresse för sparande, när covid-19 bröt ut skaffade jag ett konto på Avanza och blev så intresserad av hur sparande kunde påverka min ekonomi. Efter en tid fick jag kontakt med en person som jobbar här, som bad mig söka hit och det är det bästa jag gjort! 

 

Hur kan en vanlig dag se ut för dig?

Det är så varierande! Men vi börjar alltid med ett morgonmöte med teamet, där vi kommer överens om vilka ansvarsområden vi ska ha, och så lägger vi upp en plan för dagen. Efter det börjar vi ta emot våra kunder på mail och telefon, för att hjälpa dem på bästa sätt. Självklart har vi kul tillsammans under dagen, exempelvis brukar vi spela pingis på rasterna. 

Vad är mest spännande med jobbet?

Att vi har en så stor variation av kunder, alltifrån småsparare till större kunder och företagskunder. Det i kombination med fantastiska kollegor, ett härligt kontor och möjligheten att inrikta sig inom olika områden är det som är mest spännande med jobbet. Det händer hela tiden något nytt!

Vad är det mest utmanande med ditt jobb?

Att det alltid finns så mycket att lära sig, våra kunder kommer alltid med nya, och ibland svåra och omfattande frågor där vi behöver ha koll på många olika saker. Och samtidigt såklart hålla en bra dialog med kunden. 

Vad är viktigt i rollen som Sparcoach?

Det är viktigt att vara empatisk för att kunna bemöta och förstå kunder som kommer från olika bakgrunder. Sedan är det också viktigt att kunna kommunicera med kunderna och kunna förklara mer komplexa produkter på ett enkelt och pedagogiskt sätt. 

Hur är vår kultur?

Det jag älskar med kulturen är att den genomsyrar alla som jobbar här, vi hjälper alltid varandra, vi bryr oss om varandra och inkluderar alla. Vi alla behövs för att kunna hjälpa kunden på bästa sätt. Det är också viktigt att vi ser till att ha kul på jobbet, för vi vill vara här och trivas långsiktigt!

Kul på jobbet!

Grunden i vår kultur är att vi tycker det vi åstadkommer är meningsfullt och viktigt. Klimatet som har växt fram karaktäriseras av samarbete, att ständigt orka utmana och våga tänka nytt, ta ansvar för helheten, korta beslutsvägar och högt i tak. Våra ledstjärnor genomsyrar allt vi gör, och handlar om att vi hjälper varandra, för att kunna göra det bästa för våra kunder. Det är därför vi tycker att det är så roligt att gå till jobbet. Annars hade vi ju lika gärna kunnat jobba på en vanlig bank.


Vad får du hos oss?

Kul på jobbet!
Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Dessutom har vi många eldsjälar som driver olika aktiviteter, så det finns garanterat något för alla!


Möjlighet att påverka
Hos oss får du ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder till en bättre framtid genom att våga tänka nytt, ta ansvar och ha roligt på vägen!


Förmånliga förmåner
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som tjänstepension, extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, ett generöst friskvårdsbidrag och vidareutbildning är något vi värderar högt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor