Student?

Vad roligt att du hittat hit! Här finner du information om praktik, examensarbete och våra juniora tjänster.

Praktisera hos oss

Vi letar ofta efter fler stjärnor som vill fortsätta att utveckla och utvecklas på Avanza. Därför tar vi i mån av möjlighet in studenter och nyutexaminerade för anställning, praktik och examensarbete.

Vartannat år anordnar vi även Avanza Tech Trainee som är vårt traineeprogram för IT-studenter. Håll utkik på vår karriärsida för mer information.

Ex studenter om sin praktik på Avanza:

Jag blev överraskad av företagskulturen, som är en klass för sig och på många sätt väldigt motiverande. Det kändes som en lyx att få ta del av den kulturen men också att vara en del av allt annat som Avanza gör för sina kunder och medarbetare. Som student och på väg ut i dagens arbetsmarknad vill man bli omfamnad, uppmuntrad och få möjlighet att utveckla sina idéer i en trygg arbetsmiljö. Det känner jag att jag blev under min LIA, även nu som anställd hos Avanza där jag själv kan bidra med samma känsla till andra.

Fanny

IT-Säkerhetskoordinator

Jag började som trainee på Avanza och det var en otroligt rolig och lärorik tid! Förutom att utvecklas tekniskt så lärde jag mig om agilt (lag)arbete men även hur jag själv bidrar som mest. Att vara trainee är en unik ingång där man både lär känna ett stort spann av duktiga och hjälpsamma kollegor från olika team och samtidigt får en egen trygg klick i form av de andra traineerna som börjar från samma förutsättningar som dig.

Jessica

Systemutvecklare

Ingen vanlig bank

Vi tror på det vi gör – och vi tror på våra medarbetare. Vi blir som bäst (och har som roligast) när vi utmanar gamla idéer och vågar testa nya vägar framåt.

Det är därför vi tycker att det är så kul att gå till jobbet. Annars hade vi ju lika gärna kunnat jobba på en vanlig bank.

Designed & Powered by Jobylon