Utvecklingsavdelningen

På Utvecklingsavdelningen jobbar vi för att revolutionera den svenska finansbranschen genom att skapa världens bästa finansiella produkter. Vi vill säkerställa att våra kunder förbättrar sin ekonomi genom en enkel, snabb och lustfylld upplevelse för våra kunder. Häng med på en tur genom vår Utvecklingsavdelning!

Teamwork makes the dreamwork

Vår techkultur är vi stolta över och för oss innebär det bland annat ett ständigt lärande där vi delar med oss av kunskap, vi hjälper varandra, kör hackaton och demos ihop och har såklart himla kul på vägen mot våra gemensamma mål.

Längre ner har vi samlat mer information om våra team. Häng på!

Kundreseteamen

Kundreseteamen arbetar med att säkerställa att våra kunder förbättrar sin ekonomi genom en enkel, relevant, snabb och lustfylld upplevelse från att ett konto startas till att utöka och kanske flytta in sitt engagemang från andra banker. Se nedan vad några av kundreseteamen har att säga om sitt arbete.

Produktteamen

Produktteamen arbetar med våra kärnprodukter så som fondhandel, aktiehandel och bolån med målet att skapa och förvalta världens bästa finansiella produkter.

Teknikplattformsteamen

I våra teknikplattformsteam arbetar vi med att skapa finansbranschens bästa förutsättningar för innovation, kvalitet och korta ledtider för våra andra utvecklingsteam.

Affärsplattformsteamen

Våra Affärsplattformsteam arbetar med att skapa förutsättningar att hantera vår accelererande tillväxt av användare. Här skapas och förvaltas interna system i världsklass!

Lediga jobb

Ingen vanlig bank

Vi tror på det vi gör – och vi tror på våra medarbetare. Vi blir som bäst (och har som roligast) när vi utmanar gamla idéer och vågar testa nya vägar framåt.

Det är därför vi tycker att det är så kul att gå till jobbet. Annars hade vi ju lika gärna kunnat jobba på en vanlig bank.

Designed & Powered by Jobylon